5ZENSES
Sauna & Massage

Of je nou 6, 16, of 106 bent, iedereen heeft recht op ontspanning en iedereen is even welkom. We ontvangen maar één gast of gastengroepje (2-4 personen, meer in overleg) per tijdstip zodat je de blokhut lekker voor jezelf alleen hebt en we rustig de tijd voor je hebben.


Is 5Zenses geschikt voor mensen zonder sauna ervaring, kinderen, senioren? 

Jazeker. Sauna ervaring is zeker niet vereist en sterker nog, dit is een hele leuke manier om eens kennis te maken met de sauna in complete privacy. We maken het gewoon niet te heet. We hebben veel ervaring met onervarenheid. De gehele sessie kan speciaal op de doelgroep worden afgestemd, zoals sauna-beginners van alle leeftijden, tieners, jonge kinderen (vanaf ongeveer 6 jaar), mensen op gevorderde leeftijd etc. 

Mag ik een (gratis) begeleider/partner meenemen?

Altijd. Bij behandeling van een minderjarige is een (meerjarige) begeleider zelfs verplicht. Deze dient gedurende de hele sessie aanwezig te zijn. Lees HIER meer over sauna met kinderen.

Voor de begeleider is er genoeg te doen om zich een heel relaxed te vervelen. Deze kan altijd de sauna ronde (gratis) meedoen. Tijdens de massage sessie kan je lekker meegenieten in dezelfde ruimte, of onder het genot van een kop thee languit op je relax stoel terwijl je over de polders wegkijkt. Je kunt ook lekker even in het zonnetje in de grote tuin gaan zitten, of nog even in de sauna duiken. Echt, komt helemaal goed. 

Moet ik zelf spullen meenemen?

Waterflesje, eigen slippers en badjas graag. Handdoeken hoeft niet. Neem ook altijd al je spanningen mee, die kan je dan mooi bij ons achterlaten.

Alle apparaten met camera (telefoons, Ipads etc) moeten worden opgeborgen gedurende het gehele bezoek. Het is niet toegestaan om foto's/filmpjes te maken, ook niet voor privé/off-line gebruik.  

Wat voor type massages geven jullie? 

 Altijd de ‘zachte’ massage (ontspanningsmassage), vaak met een lichte vorm van lymfedrainage zodat de massage de sauna/infrarood optimaal ondersteunt met het afvoeren van afvalstoffen en verbeteren van je weerstand. Stevige massages (deep tissue of sportmassage) doen we niet. De meerwaarde van 5Zenses zit echt in de ontspanning van het hele lichaam. Voor het stevigere kneed- en kraakwerk ben je elders beter af.


 
.