5ZENSES
Sauna & Massage

Mannen zoeken jullie een super origineel en romantisch cadeau? Geef je dame een avondje sauna + massageworkshop cadeau! En als haar dank, slaap jij gegarandeerd nooit meer op de bank.

Hoe ziet een sessie er bijvoorbeeld uit?

Na een korte kennismaking beginnen we met de heerlijk sauna ronde. Terwijl jij en zij rustig op je sauna bedje met matras(!) liggen zorgen wij voor een opgieting met een lekker geurtje en een warm wapper-windje. Of je nu een beginnend sauna-ganger bent of veel ervaring hebt, we passen de temperatuur helemaal naar jouw wensen aan.  

Je kunt daarna ook kiezen voor een tweede saunaronde. 

Daarna volgt een massage-workshop waarin jij leert haar een massage te geven, zodat jullie thuis ook lekker samen aan de slag kunnen. 

Privacy en kosten  

Omdat wij een privé sauna zijn heb je samen met je saunameester/masseur de blokhut helemaal voor jullie alleen. In overleg is het mogelijk om je verblijf te verlengen zodat je daarna ook nog zonder de saunameester zelf gebruik kunt maken van de sauna. De kosten zijn 75 Euro. De duur is ongeveer 2 uur.  En o ja, de avond is geheel gratis als je haar ten huwelijk vraagt...