5ZENSES
Sauna & Massage

 

Het Muziek Menu

Iedereen komt bij 5Zenses om te ontspannen, maar niet iedereen is hetzelfde. Alle muziek die we gebruiken is speciaal geselecteerd om niet alleen te horen maar ook te voelen. En wat juist goed is voor de gemoedstoestand van één persoon kan juist niet fijn zijn voor een ander. Vandaar het Muziek Menu. Om te kijken wat jij op dit moment nodig hebt.

Het Muziek Menu is een combinatie van je persoonlijkheid (introvert/extrovert) en je situatie (wel/niet lekker in je vel). Bij jij van nature de kalmte zelf of juist een vrolijke stuiterbal? Voel jij je vandaag helemaal top of gaat het even iets minder? Dat levert vier mogelijke profielen op die we gemakshalve koppelen aan de vier elementen om ze een eigen identiteit te geven. AARDE


Over jou

Jij bent stabiel, en niet zo snel van slag door alles wat er om je  heen gebeurd.  

Jouw binnenwereld kan wel tegen een stootje.

Muziek voor jou

De rots in de branding kan soms wel een vonkje gebruiken. Een unieke ervaring met bijzondere muziek die je meer kan laten voelen dan rust alleen. Want rust heb je van nature ook al.

VUUR


Over jou

Jij bent een warme en sprankelende persoonlijkheid en hebt graag andere mensen om je heen. Jouw binnenwereld staat vaak open, en velen zijn welkom.

Muziek voor jou

Als je zoals jij midden in het leven staat is een momentje van jezelf wel fijn. Even ademen en stilstaan voordat we weer gaan hollen. Rustgevende muziek, maar niet saai graag want anders ben je afgeleid. 

LUCHT


Over jou

Je bent altijd in beweging, vliegt wel eens alle kanten op en daarom mis je soms de rust. Jouw binnenwereld is soms ongrijpbaar.

Muziek voor jou

Rust. Niet doen, niet denken, maar zijn in het hier en nu. Een moment voor jezelf, en met jezelf. Jij krijgt de rustigste en luchtigste muziek die we hebben.

WATER


Over jou

Je lijkt kalm en ontspannen, zelfs een beetje vlak, mat, tam. Maar net zoals bij water gebeurt er van alles onder de oppervlakte. Jouw binnenwereld is voor anderen moeilijk te zien.

Muziek voor jou

Positief en met impact om tot jouw dieptes door te dringen. Waarna je je vrolijker voelt en je open hebt kunnen stellen.

 

Eigenlijk gaan we met muziek elk profiel iets geven van de andere drie profielen om je net wat beter in balans te krijgen of te houden. Dus rustig krijgt actief en omgekeerd. Minder blij krijgt blij, en blij krijgt minder blij. Alleen die laatste klinkt vreemd, maar die moet je niet letterlijk nemen. We gaan je echt niet minder blij maken. Maar denk bijvoorbeeld aan het mooie en diepe gevoel van een gevoelige film, of muziek die je raakt.