5ZENSES
Sauna & Massage


Waarom 5Zenses? Door o.a. astma kon ik in mijn jeugd meer met mijn hoofd dan lichaam. Totdat ik gelukkig over mijn astma heen groeide en een inhaalslag kon maken. Ik koos Karate. Leerde alles over lichaamshouding, anatomie, en bewegen. Daarom hebben we tijdens de sessie alle aandacht voor je lichaamshouding: we zorgen dat je helemaal ontspannen ligt. Net zo relaxed als in je eigen bed. Sterker nog, na onze verwarmde massagetafel met zacht vachtje wil je een nieuw bed:) 

Nu geef ik zelfverdediging & weerbaarheid aan iedereen, en hebben we lessen met specifieke aandacht voor vrouwen, senioren, en voor de jeugd. Ik ben zelf ook vader van 2 meiden en een zoon. En ik werd saunameester. Verzorgde de opgietingen voor jong & oud op de speciale familie dagen. En ik vind dit nog steeds heel leuk om samen met jullie te doen!

Zowel sauna als zelfverdediging zijn supergoed voor je zelfbeeld en je zelfvertrouwen. Geen lichaam is perfect dus schaam je niet voor wat je niet bent of kunt, maar wees trots op wie je wél bent! En of jij nu ook graag gewoon een keertje lekker wil relaxen, of de sauna, massage, en infrarood eens wilt uitproberen, je bent welkom in 5Zenses.

Five Zenses is ook te vinden op www.sauna-info.nl en op facebook